Kvetkez 10 cikk | Elz 10 cikk |
B 52 |
|
|
Pausse-Caf
2 cl kvlikr
2 cl Cointreau
2 cl r krmlikr
ntsk a kvlikrt a likrs pohrba, a kanl dombor oldalt hasznlva lassan ntsk az r krmlikrt a kvlikr tetejre. Hasonl mdon adjuk hozz a Cointreau-t. gy egy hromrteg italt kapunk, amit meggyjtva vagy gyufval szervrozva knlunk.
|
Angel ' S Kiss |
|
|
Pausse-Caf
2 cl konyak
2 cl kakalikr fehr
2 cl tejszn
Az alapanyagokat brkanl segtsgvel kevereds nlkl egymsra ntjk a kvetkez sorrendben: kakalikr, konyak tejszn. |
Americano |
|
|
Fancy Drink
3 cl vermut rosso
3 cl Campari
feltltshez svnyvz
Az italt vendgnk poharban ksztjk el, amelyet elre lehtnk. Belentjk az alapanyagokat, elkeverjk, s felntjk svnyvzzel. Cirom- vagy narancsszelettel dsztve szervrozzuk. |
Alfonso |
|
|
Champagne Cocktail
4 cl Dubonnet
2 csepp Angostura Bitter
feltltshez pezsg szraz
1 db kockacukor
Kockacukrot felitatunk 2-3 csepp Angostura-val, s beletesszk a pezsgs kehelybe. Jgkockt adunk hozz, majd a Dubonnet-et, s feltltjk szraz pezsgvel. Citromhjpillel permetezzk.
|
Alexander |
|
|
Digestv
2 cl konyak
2 cl kakalikr barna
2 cl tejszn
Az alapanyagokat shakerben jggel sszerzzuk, s httt koktlos pohrba szrjk, majd frissen rlt szerecsendival meghintjk.
|
Kvetkez 10 cikk | Elz 10 cikk |
|