Kekszgombc
2005.03.19. 18:40
Hozzvalk...
Hozzvalk:
20 dkg margarin, 50 dkg hztartsi keksz, 1 csomag vanlis cukor, 20 dkg porcukor, 2 evkanl kakapor, 5 evkanl feketekv, 2 evkanl rum, 2 evkanl tej, 5 dkg kkuszreszelk.
Elkszts:
Darljuk le a kekszet, s a puhamargarinnal dolgozzuk ssze. Adjuk hozz a kkuszreszelk kivtelvel valamennyi hozzvalt. A tej mennyisge attl fgg, mennyit vesz fel a tszta. J puha masszt ksztsnk.
Formljunk kis golykat, forgassuk meg kkuszreszelkben s kristlycukorban. Rumos meggyet is tehetnk a kzepbe, ezzel klnlegess tesszk.
Elksztsi id: 20-40 perc
Elkszts mdja: fzs nkl kszthet
|